Találkozzunk

PC Nyári Egyetem: Kampánypornó Special

2019. 07. 01. 13:00 – 2019. 03. 03. 15:00  Rotter Lajos Turistaház, 1037 Budapest, Hármashatárhegyi út 3.

PC Nyári Egyetem – Demokrácia a határon, avagy a technológiai forradalom hatása a demokráciára

Pár év múlva, amikor néhány óra alatt telik be a rendezvény, Te elmondhatod majd magadról, hogy már az első PC Nyári Egyetemen is ott voltál. Már ha jelentkezel most!

Program
Arról, hogy a technológiai forradalom hogyan alakítja át a demokráciákat, a téma egyik legnevesebb kutatója, Csepeli György tart előadást.
A nyári egyetem egészét ez a téma keretezi, amelybe a dezinformációtól és az orosz befolyástól kezdve a kampányokon keresztül a média átalakulásáig számos téma belefér.
A média-kerekasztalba Urbán Ágnes már elfogadta a meghívást, a dezinformációs workshopot pedig természetesen Krekó Péter és Rácz András tartja. A szakértőkön kívül kampánystratégákkal és politikusokkal is lesz alkalom beszélgetni.
Exkluzív stand up workshopot tart Ceglédi Zoltán! Sőt, a produkció után Zoli velünk marad sörözni is (hát nyilván maradok akkor már)
A PC elemzői mind felvonulnak, Juhász Attila iránymutatásával pedig főzünk is magunknak valami finomat.

Költségek: A szállást és az étkezést mi álljuk.

Jelentkezés: az alábbi jelentkezési form május 25-éig történő kitöltésével: https://forms.gle/TomWiGxLRqHBSAYh9

DUMAFÜRED: Duma Aktuál

2019.07.25. csütörtök, 21:00 Dumaszínház, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ
8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca

A műsor az elmúlt hónap történéseit dolgozza fel havi rendszerességgel, közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra 2*40 percben (néha több), szünettel. Vetítések, videók és váratlan színpadi elemek keverednek helyszíni tudósításokkal és indokolatlan táncbetétekkel. A fellépők Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter és Litkai Gergely, a műsorvezető Lovász László.

Önkormányzati Kampánypornó!

kampánypornó
2019.szeptember 10. 19:00 KOMPÓT DUMAKLUB, 1082 Budapest Corvin sétány 1/B.

2019-ben is kampányról-kampányra izgatja magát az ország. Előbb az Európai Parlamentet, majd az önkormányzatokat termékenyítjük meg. Megint faltól-falig kitapétázzák a plakátokkal a köztereket, kampányfilmek, szórólapok, tüntetések és ellentüntetések jönnek – ki tudja ezt követni?
Ceglédi Zoltán rendet vág a kampánykáoszban, felelőtlen pimaszsággal kicsúfolja a választási kampány szereplőit, jelszavait és kreatív eszközeit. Plakát nem marad szárazon! Ha utálja a lakossági fórumokat, ezt imádni fogja! Kíméletlen kampányanalízis másfél órában, fülledt NERotika és nagyon-nagyon szoros összefogás. Ki a hülye? Ki hazudik? Mitől lehetnek ezek a piros pöttyök?
2019-ben minden párt csatasorba állítja az agytrösztjeit, megméri fókuszcsoporttal, kiadja a közvélemény-kutatóknak, hirdeti célzottan és szőnyegbombázással, bejön a tévén, a Facebookon, az ablakon – de egy maroknyi ellenálló a Dumaklubban ezeken az esteken azon fog munkálkodni, hogy az összes meztelen királyt és királynőt leleplezze.
Ez lesz a KAMPÁNYPORNÓ.