De, zsidózás

Sokak megalapozatlan illúziója, mások tudatos hazugsága, miszerint létezhet ezen a tájon olyan szélsőjobboldali politika, amelyik hozza a tankönyvi fajgyűlölet, rasszizmus, kirekesztés minden elemét, de szikével kimetszett módon mégsem antiszemita.

Egyetlen hely van, ahol ez menedzselhető, Izrael. A sorosozás egyedül Tel-Avivban nem zsidózás. Mindenhol máshol nagyon is fontos része a széljobb gyűlöletnek az antiszemizmus.

Magyarország meg egyedi interkontinentális térszerkezeti fordítókorong, a regnáló hatalom még behúzta az iszlamofóbiát, de már az antiszemita világmagyarázatokat is teli tüdőből harsogja.

Plusz homofób és rasszista, de ezt most tényleg nincs időnk megbeszélni, inkább egy másik célcsoporthoz is szólnék, amennyiben volt-van egy félszívű egyetértés az Orbán-kormánnyal bizonyos, ráfogásos alapon liberális értelmiségieknek titulált közszereplők részéről, hogy tudniillik most „csak” arabozás zajlik. Míg az ENSZ és csatolt részei elfogultan palesztin kendős hevülettel támadják Izraelt, a magyar kormány a jó oldalra állt, és a sorosozás nem zsidózás.

Olvasd el a cikkem a 168órában, ide kattolva