Magánügy

Napkapta gömbölyű vállak akárha cirmos sárgabarackok, kacéran gyűrődő szeplős orrnyergek.

Kábé (bocsánat) lepisiled a másikat, rajta hagyod a nyomod, megjelölöd, átalakítod a külső észlelés, faj- és falkatársak számára.

Már amennyiben vadidegen lányokat nem kapacitálunk vetkőzésre. Holott!

Átlagosan heti három találkozást számolva, ahol kell 1-5 további szereplő, azaz átlagosan rajtad kívül még hárman, az heti kilenc ember. Átlagosan kéthetes rotációval számolva 18 a barátplafon.

Tucatnyi helyen, száz és száz kanapén meg fotelben csináltam már.

A DVD a számomra akkor még tökismeretlen, de a leírás alapján izgalmasnak tűnő Drót (The Wire) első évada volt, a CD pedig a szintén akkor kinézett Jamietől a frissen megjelent Catching Tales.

Apáink generációja ezt akasztja a korfára. Mi meg, nem is tudom, tiszacipőt vagy MP3-lejátszót.

Őrült csata, vérben áznak a szőnyegek!

Spongyabobfit kamaszingektől a nyugdíjas-riasztó felvarrós kapucnis pulcsikig: kis csalinkákkal a gallérmerevítő nyomában.

Kamu kapcsolatgomb, kamu romantikagomb, egészen pontosan egy kamu randigomb, amit nyomkodsz. Soha nem lesz meg a csaj.

Meglehetősen örülök, hogy már itt tartunk, szervusz, kedves Olvasó. Ez itt a nulladik kilométerkő.

Ez az étel a rakott krumplik laknerzoltánja. Finomabb, elegánsabb, de nem procc vagy sznob. Mindenki szereti. Szőkés a teteje. Nem ejt minden mássalhangzót. Mindemellett pedig ugye, a nálam szokásos Kalasnyikov-konyha: elbaszhatatlan, rusztikus és nagyon finom étel ez is.

Egy gerezd fokhagyma is elég lett volna bele. Az a lány miért ilyen rövid farmernadrágban jött? Most ne nézzük meg A Keresztapát. Most ne nézzük meg a második részét.

Társadalmi célú fiktív dialógus következik. Mindenkinek, aki rubikkockázott már a hipermarketben a megvásárlandó cuccal, hogy meddig, bazmeg, meddig, aki vakult már bele főzés közben az apróbetűbe, hogy most beletegyem vagy ne tegyem, minden sorstársam nevében, íme

Az a baj, hogy mindig a legnagyobb, legtekintélyesebb kakast vágtuk le. Azt, amelyik csak kidüllesztette a mellkasát, végigsétált a baromfiudvaron, és rend volt, nem kellett erőszakoskodnia. Ez a kis csitvasz kakas meg csak állt a sarokban, ő volt a legnyomorultabb.

Mondjuk alap, hogy meztelenül, a többit elmondja majd az autentikus hölgy