Közügy

Nekem feltett szándékom, hogy azok számát és elszántságát növeljem, akik egy liberálisabb Magyarországot szeretnének. Nem volt igazam, amikor azt gondoltam, hogy ezt segíti, ha végigvágok az ellenzék szereplőin.

Ha volt bármi értelme az előválasztást kitalálni (ezt illetően továbbra is komoly kétségeim vannak), az ez a pillanat, a Dobrev-Kálmán duó színre lépése.

Az összeesküvés-elméleti gondolkodás axiómái, hogy semmi sem véletlen, semmi az, aminek látszik, és minden mindennel összefügg.

Csak a kontextus végett: amikor nálunk a Bokros-csomaggal birkózott a politika, a széthulló szomszéd államban a polgárok egymást ölték. A film „főszereplőjének” utasítására 8000 muzulmán férfit és kisfiút lőttek agyon.

"Mikor megváltoznak a tények, én is megváltoztatom a véleményemet. Ön mit tesz, uram?"

Csendes iszonyat: a rászoruló családok kisdedjeinek szánt, Kossuth téren tárolt szánkókat keresztényellenes gyűlöletből felgyújtották a tüntetők, így tetemes anyagi és érzelmi kárt okozva.

Már értitek, miről beszéltem, amikor valódi ellenzéki fellépést hiányoltam. Erről, ezt, így! Maximálisan elégedett vagyok.

A mai nyugdíjasok egyáltalán nem olyanok, mint a régi öregek voltak.

Egyszerűen semmi támpontja nem lesz a későbbi, prémium tartalomról, melyről a véleményét szeretné kifejteni, anélkül, hogy rá is kattintana.

Összeszedtem 5 okot, amelyek miatt úgy gondolom, hogy a legújabb ellenzéki csodafegyver, az előválasztás visszafelé sülhet el.

Tévét nem néznek, hanem jobb esetben visszanéznek, a (tévé számára) rosszabb esetben meg eleve a netre szánt videókat tekintik meg.

Lázár Jánost nem találták ki, nem gondolták végig, és nem is menedzselik úgy, ahogy kéne.

Lesz egy hajléktalan-mobilparkoló rendszer, küldenek egy SMS-t a szállóról, és a parkolóőr leolvassa a padon ülő kódját, hogy neki még be van dobva 45 perc, a társa viszont lejárt, kap egy mikulás-csomagot?

Képzeljétek el, ha holnaptól kirajzanának, minden olyan nap, amikor nem a parlamentben vannak, sorra rányitnák az ajtót az állami szervekre! Képzeljétek el, ha minden egyes nap több tucat ilyen videó készülne, a kormányzás szégyenei, kudarca, eltitkolt bűnei mind-mind ott sorakoznának

Kakasszóig négyszer tagadod meg a tojást, Péter!

Most pedig következzenek a közönség kérdései.

Csak egyet kaptál… nem, a másik nem is igazi pofon volt… most azt ne mondd, hogy csak én tehetek róla! Ráfordulok. Ruhaboltban vagyunk, mögöttem lapozgatja az ingeket. Korombeli. Alig a vállamig ér. Röcögő kancsöcsök a galléros póló alatt, dundi pocakot felez

Mindig van legalább egy áldozat, akit épp akkor paliznak be egy piramisjátékba, mert mind az, mindegyiknek ugyanaz a sémája, a logikája és a kehe.

Talán a Tékozló Homár, az index fogyasztóvédelmi-panaszkodós blogja volt az első, ahol tömegesen is találkoztam azzal a típussal, vagy habitussal, amiről most beszélni szeretnék. Nem ott termett, nem ott alakult ki, évtizedekkel korábbi gyökerei vannak, csak onnan emlékszem először arra,

Sajátos nevelési igényű, mondják, ezért kell külön osztályba járnia. Oda, ahol mindenkinek „véletlenül” pont olyan színű a bőre, mint az övé. A szülei jó esetben közmunkások, éhbérért végeznek jellemzően értelmetlen, már a huszadik században sem kétkezi robottal, hanem gépekkel és/vagy

Nem elírás: az ellenzék és a közbeszéd gyakran így, egy kifejezésként használja, amikor a kormányzás problémái, a legfontosabb ügyek kerülnek szóba. A közelítő Armageddon hívójele: oktatásegészségügy.